15MIN
Czas przygotowania
25MIN
Czas gotowania
15
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 3-4
Składniki
- 2 jaja
- 1 szklanka mąki
- 1 szklanka mleka
- 1 szklanka wody ( najlepiej gazowanej)
- 2 szklanki oleju
- 200 g twarogu
- 1 puszka filetów z makreli w oleju
- 2-3 łyżki jogurtu naturalnego lub śmietany 18 %
- 1 łyżka szczypiorku dobno pokrojonego
- 1 łyżeczka Zioła prowansalskie w torebce
- 1 łyżeczka Koperek w torebce
- 1 łyżeczka Natka pietruszki w torebce
- 1 łyżeczka Czosnek granulowany w torebce
- Pieprz czarny mielony w torebce
- Sól morska
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce