20MIN
Czas przygotowania
20MIN
Czas gotowania
17
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- Syrop pieprzowy:
- 225 ml Ocet z polskich jabłek
- 3 łyżki cukru kokosowego
- 2 łyżki płatków chili
- 2 łyżki Rozmaryn 10G
- 1 łyżka Pieprz
- Owoc chlebowca na ostro podawany w sałatowym tacos
- 2 puszki odcedzonego owocu chlebowca
- 25 g cukru kokosowego
- 1 wyciśnięta limonka
- 2 łyżki oliwy extra virgin
- 2 łyżeczki Papryka słodka w słoiczku
- 2 łyżeczki Sól czosnkowa w torebce
- 1 łyżeczka Pieprz biały mielony w torebce
- 1/2 łyżeczki Cynamon mielony w torebce
- 8 kukurydzianych tortilli
- 1 cebula, pokrojona w kostkę
- 125 ml kwaśnej śmietany
- 7 g Kolendra w liściach
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce