10MIN
Czas przygotowania
15MIN
Czas gotowania
16
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 8
Składniki
- 2 puszki (po 440 g każda) fasoli garbanzo (ciecierzyca), odsączonej i opłukanej
- 1/2 szklanki pomidorów z puszki pokrojonych w kostkę
- 2 łyżki Ocet z polskich jabłek
- 2 łyżeczki sosu sojowego
- 2 łyżeczki Papryka słodka w torebce
- 1 łyżka Czosnek granulowany w torebce
- 1 łyżeczka Kmin rzymski mielony
- 1 łyżeczka Oregano w torebce
- 1/4 łyżeczki Pieprz czarny mielony w torebce
- 1/4 łyżeczki Papryka słodka w torebce
- 1/8 łyżeczki utartych w moździerzu goździków Kamis
- 1/2 łyżeczki soli
- 4 łyżki oleju
- 1 szklanka drobno zmielonej cebuli
- 1 szklanka drobno posiekanych pieczarek
- 1/2 filiżanki wody
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce