Przepis na kapustę z grzybami i ciecierzycą

Przyrządź pyszny bigos wegański, który z powodzeniem spełni także rolę tradycyjnej wigilijnej kapusty z grzybami. W naszej wersji biała kapusta i sycąca ciecierzyca pięknie komponują się z suszonymi grzybami oraz znanymi z polskiej kuchni przyprawami: lubczykiem i majerankie... Przyrządź pyszny bigos wegański, który z powodzeniem spełni także rolę tradycyjnej wigilijnej kapusty z grzybami. W naszej wersji biała kapusta i sycąca ciecierzyca pięknie komponują się z suszonymi grzybami oraz znanymi z polskiej kuchni przyprawami: lubczykiem i majerankiem. W te Święta koniecznie sięgnij po nasz sprawdzony przepis na bigos wegański. Czytaj więcej Czytaj mniej
15MIN
Czas przygotowania
1GODZ. 30MIN
Czas gotowania
12
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 6

Składniki

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy