Delikatny pasztet cielęcy z grzybami to idealna propozycja na świąteczny stół lub rodzinne spotkania. Z naszym przepisem przygotujesz pasztet o wyjątkowej konsystencji, pełen aromatycznych grzybów, które doskonale komponują się z cielęciną. Pyszna przekąska, która zachwyci w...
Czytaj więcej
Czytaj mniej
13
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 6
Składniki
- 1 kg cielęciny
- 100 g wątróbki
- 100 g boczku surowego
- 200 g boczku wędzonego
- 200 g grzybów mrożonych
- 4 jaja
- 1 cebula
- 1 kajzerka
- 3-5 Liście laurowe w torebce
- 7 Ziele angielskie w torebce
- Pasztet szlachecki z pieca
- Sól morska
- Pieprz czarny
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce