Szaszłyki z polędwicy wieprzowej z jabłkami i wędzonym boczkiem to prawdziwa feeria smaków i aromatów. Idealne danie zarówno na letnie grillowanie, jak i domowy obiad. O walory smakowe i zapachowe zadba odpowiednia kompozycja przypraw i ziół, a sa...
Czytaj więcej Czytaj mniej40MIN
Czas przygotowania
12
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 2
Składniki
- 500 polędwicy wieprzowej
- Musztarda grillowa w opakowaniu PET
- Przyprawa Grill klasyczny w torebce
- 3 duże jabłka
- 100 g wędzonego boczku
- 3 małe czerwone cebule
- 4 łyżki oleju rzepakowego
- 1 szklanka sosu sojowego
- 1/2 szklanki miodu
- 3 łyżki Czosnek granulowany w torebce
- 1 łyżeczka Pieprz czarny mielony w torebce
- 1 łyżka Skrzydelka Brown Sugar
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce