Pieczenie na grillu jest sposobem przyrządzania niezwykle smacznych i aromatycznych potraw. Na ruszcie możemy piec różne gatunki mięsa, ryby i drób. W miesiącach zimowych ruszt ogrodowy można zastąpić elektrycznym lub...
Pieczenie na grillu jest sposobem przyrządzania niezwykle smacznych i aromatycznych potraw. Na ruszcie możemy piec różne gatunki mięsa, ryby i drób. W miesiącach zimowych ruszt ogrodowy można zastąpić elektrycznym lub patelnią, dzięki temu nawet dania przyrządzone w domu staną się fascynującym wspomnieniem urlopowej kuchni. Dodatek Grilla Klasycznego Przyprawy do potraw z grilla wzbogaca smak i aromat dań przyrządzanych na ruszcie lub patelni, a gruboziarnista struktura mieszanki nadaje potrawom atrakcyjny wygląd. Na bazie naszej przyprawy można przygotować pikantny olej, mieszając 1/3 szklanki oleju z 3 łyżkami mieszanki grill. Stosuje się go do smarowania mięsa przed i w trakcie pieczenia, jak również jako dodatek do mięsa mielonego.Skład: sól, czosnek, papryka słodka, cukier, kolendra, majeranek, gorczyca, owoc jałowca, pieprz czarny, goździki, rozmaryn, chili, liście laurowe.
Więcej
Mniej