10MIN
Czas przygotowania
30MIN
Czas gotowania
15
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- 2 kolby świeżej kukurydzy, obrane z usuniętymi włóknami
- 1 średni pomidor, bez nasion, pokrojony w kostkę
- 1/2 średniej zielonej papryki, pokrojonej w kostkę
- 1 czerwona cebula pokrojona w kostkę
- Sok z 2 pomarańczy
- 1 i 1/4 szklanki sosu Chamoy, oddzielnie
- 4 filety z łososia bez skóry ( ok. 140 g każdy)
- 8 muszli taco
- 2 awokado, pokrojone na 16 plasterków
- 1 szklanka kwaśnej śmietany
- Sos Chamoy
- 1 szklanka dżemu morelowego
- 1/4 szklanki świeżego soku z limonki
- 1 łyżeczka Chili w torebce
- 1 łyżeczka Pieprz kolorowy
- Sól morska, do smaku
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce