20MIN
Czas przygotowania
1GODZ. 20MIN
Czas gotowania
17
LICZBA SKŁADNIKÓW
Składniki
- 1 łyżka Chili Cayenne w słoiczku
- 1 łyżeczka Kminek mielony w torebce
- 1 łyżeczka Oregano w torebce
- 1/2 łyżeczki Sól morska
- 450 g wieprzowych żeberek bez kości lub pieczeniowej łopatki wieprzowej pokrojonej w kostki o bokach długości ok.1,5 cm
- 4 łyżki oleju roślinnego, oddzielnie
- 3 łodygi selera naciowego, pokrojone na kawałki wielkości ok. 2,5 cm (mniej więcej 1 szklanka)
- 1 średniej wielkości cebula, pokrojona na kawałki wielkości ok. 2,5 cm (mniej więcej 2 szklanki)
- 2 małe zielone ostre papryki poblano, pozbawione nasion i pokrojone na kawałki wielkości ok. 2,5 cm (mniej więcej 1 szklanka)
- 120 g pokrojonych w paski grzybów shiitake
- 1 łyżeczka Czosnek granulowany w torebce
- 1 łyżeczka Imbir mielony
- 10 szklanek bulionu drobiowego
- 1 i 1/2 szklanki suszonych nasion lotosu
- 3 szklanki poszarpanej młodej kapusty bok choy
- 1/4 szklanki posiekanej świeżej kolendry
- 1 limonka, pokrojona na cząstki
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce