Gulasz węgierski z fasolowym twistem

Przygotuj pyszny, rozgrzewający gulasz węgierski w lekko zmienionej formule. Oprócz tradycyjnych składników tej słynnej madziarskiej potrawy, takich jak mięso i papryka, nasz przepis na gulasz zawiera także czerwoną fasolę. W efekcie otrzymujesz sycący i aromatyczny posiłek,... Przygotuj pyszny, rozgrzewający gulasz węgierski w lekko zmienionej formule. Oprócz tradycyjnych składników tej słynnej madziarskiej potrawy, takich jak mięso i papryka, nasz przepis na gulasz zawiera także czerwoną fasolę. W efekcie otrzymujesz sycący i aromatyczny posiłek, który możesz podawać sauté, w towarzystwie tłuczonych ziemniaków lub jako gulasz do placka po węgiersku. Czytaj więcej Czytaj mniej
11
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 6-8

Składniki

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy