17
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- 1 karkówka bez kości (ok.1 kg - jeżeli karkówka jest większa należy proporcjonalnie zwiększyć udział składników)
- 20-25 g soli peklowej
- DO PEKLOWANIA:
- 2 ząbki czosnku
- 1 cebula
- 1/3 łyżeczki Kolendra w torebce
- 2 Goździki w torebce
- 4 ziarna Pieprz czarny ziarnisty w torebce
- 4 ziarna Ziele angielskie w torebce
- 3 jagody Jałowiec
- DO NASTRZYKU:
- 1 pietruszka
- 2 kg cukru
- 4 ziarna Ziele angielskie w torebce
- 2 łyżeczki Rozmaryn 10G
- 4 Liście laurowe w torebce
- strzykawka i igła
- DO GOTOWANIA:
- 1 marchewka
- 2 Liście laurowe w torebce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce