Wskazówki dotyczące użytkowania
-
Można użyć młynka aby wzbogacić przygotowywane potrawy o posmak świeżo zmielonego pieprzu.
-
Można użyć świeżego lub mielonego pieprzu do marynat i sosów, lub posypać nim stek lub kebab przed grillowaniem.
-
Aby przyrządzić śmietanowy sos pieprzowy należy zmieszać rozdrobniony pieprz ze śmietaną i masłem.
-
Można doprawić cieniutkie plastry wędzonego łososia za pomocą dressingu przyrządzonego z mielonego pieprzu i oliwy z oliwek.
-
Szczypta czarnego pieprzu i odrobina balsamicznego octu wyeksponuje smak truskawek.
-
Aby przyrządzić tradycyjny stek z pieprzem, należy natrzeć dokładnie pieprzem polędwicę wołową i odstawić na 30 minut. Następnie usmażyć na oliwie z oliwek i podawać z masłem czosnkowym.
Informacje żywieniowe
Więcej informacji wkrótce
KOD UPC (Sztuka)
5900084001014