30MIN
Czas przygotowania
25MIN
Czas gotowania
18
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 5 słoików (300 ml)
Składniki
- 500 g białej kapusty pokrojonej w cienkie paski
- 1 cebula pokrojona w piórka
- 2 ogórki gruntowe pokrojone w plastry
- 1 mała papryka czerwona pokrojona w paski
- 1 mała marchew pokrojona w cienkie paski
- 1 mała papryczka chili
- 3 łyżeczki soli
- 3 łyżeczki oleju sezamowego
- 2 łyżeczki białego sezamu
- 150 ml octu 10%
- 50 ml wody
- 100 ml oleju
- 3 łyżki sosu sojowego
- 4 łyżki cukru
- 2 łyżeczki Gorczyca biała
- ½ łyżeczki Imbir mielony
- 1 łyżeczka Kurkuma w torebce
- 1 łyżeczka Kolendra w torebce
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce