Gorczyca biała dzięki swojej słodko-ostrej nucie stanowi doskonały dodatek do kapusty kiszonej, kwaszonych ogórków czy buraczków.
Wielu z nas nie wyobraża sobie domowego bigosu czy porcji gołąbków bez szczypty...
Gorczyca biała dzięki swojej słodko-ostrej nucie stanowi doskonały dodatek do kapusty kiszonej, kwaszonych ogórków czy buraczków.
Wielu z nas nie wyobraża sobie domowego bigosu czy porcji gołąbków bez szczypty zmielonej gorczycy. Jednak nie tylko sałatki, zupy czy gulasze zawdzięczają tej przyprawie swój wyjątkowy smak.
Czy próbowałeś stworzyć swoją własną mieszankę przypraw do mięs z białą gorczycą Kamis? Może stanowić doskonałą, zdrową alternatywę dla sosów i tłustych marynat. Co więcej, możesz przyprawiać posiłki po swojemu – zacznij od gorczycy, a następnie dodaj ulubione zioła i przyprawy.
Sprawdź naszą ofertę musztard >>
Dowiedz się
więcej o... GORCZYCY
Więcej
Mniej