Tosty z marynowanymi brzoskwiniami i czarną soczewicą beluga

13
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 12

Składniki

  • 24 cienkie kromki bagietki, podpieczone
  • Marynowane brzoskwinie:
  • 2 łyżki Ocet winny z białego wina
  • 2 łyżeczki cukru
  • 1 łyżeczka gorczycy białej Kamis w nasionach
  • 1 dojrzała brzoskwinia, bez pestki, drobno pokrojona
  • Tosty z czarną soczewicą beluga:
  • 1/2 szklanki suchych ziaren czarnej soczewicy beluga
  • 1 i 1/2 szklanki wody
  • 1 łyżeczka Sol morska
  • 1 łyżka oliwy z oliwek extra virgin
  • 2 łyżki drobno posiekanego świeżego szczypiorku, oddzielnie
  • 1/2 łyżeczki Tymianek w torebce
  • 1/2 szklanki śmietanki crème fraîche

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy