19
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 12
Składniki
- Japońskie kanapki z mostkiem i 7 przyprawami:
- 3 łyżki japońskiej mieszanki 7 przypraw (shichimi togarashi)
- 1 łyżeczka Sól morska
- 1.8 kg mostka wołowego, oczyszczonego z nadmiaru tłuszczu
- 225 ml wywaru wołowego
- 12 bułek kanapkowych
- Sałatka z koprem włoskim:
- 75 ml octu z wina ryżowego
- 75 ml soku pomarańczowego
- 2 łyżki cukru kryształu
- 2 łyżki oleju roślinnego
- 1/4 łyżeczki Sól morska
- 2 marchewki, cienkie plasterki
- 1 bulwa kopru włoskiego, cienkie plasterki
- 1 czerwona cebula, cienkie plasterki
- Sos barbecue:
- 400 ml passaty pomidorowej
- 125 ml ketchupu pomidorowego
- 75 g brązowego cukru
- 2 łyżki japońskiej mieszanki 7 przypraw (shichimi togarashi)
- 2 łyżki Ocet winny z białego wina
- 2 łyżeczki sosu sojowego
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce