20MIN
Czas przygotowania
15MIN
Czas gotowania
17
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 3
Składniki
- 150 g trójkolorowej komosy ryżowej
- 75 g imbiru marynowanego
- 2 łyżki sosu sojowego
- 1 łyżka miodu
- 2 łyżki Ocet winny z białego wina
- 2 łyżeczki Musztarda delikatesowa
- 50 ml zimnej wody
- 100 ml oleju roślinnego
- 1 awokado pokrojone w plastry
- 2 łyżki soku z cytrynu
- 15 pomidorków koktajlowych pokrojonych na pół
- 50 g rukoli
- 1 ogórek pokrojonego w plastry
- 6 rzodkiewek pokrojonych w plastry
- 100 g marchewki pokrojonej w cienkie paski
- 100 g kapusty pokrojonej w cienkie paski
- 1 łyżka białego sezamu
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce