37
LICZBA SKŁADNIKÓW
Składniki
- 500 g comber jagnięcy
- Pieprz czarny
- kilka liści szałwi
- trybula
- mięta
- Sól morska
- 50 g masło
- natka pietruszki
- Carpaccio z czarnuszką:
- Pieprz czarny
- Sól morska
- 4 szt. seler
- Ziele angielskie w torebce
- trawa żubrowa
- czarnuszka
-
Bataty: - Liście laurowe w torebce
- Pieprz czarny
- Sól morska
- oliwa z oliwek
- 2 szt. batat
- Mus jabłkowy:
- 100 ml woda
- Cynamon kora
- Sól morska
- 4 szt. jabłko
- Ziele angielskie w torebce
- trawa żubrowa
- Sos do jagnięciny:
- Pieprz czarny
- 50 g masło
- 50 ml wino czerwone
- 1 cebula
- 1 marchew
- 1 pietruszka
- 1/3 por
- 1/2 seler
- skrawki mięsa
- Ziele angielskie w torebce
- 200 ml wywar wołowy
- trawa żubrowa
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce