25MIN
Czas przygotowania
30MIN
Czas gotowania
14
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- 600 g udek z kurczaka bez kości, bez skóry
- 2 łyżki oleju
- 200 ml soku jabłkowego
- 3 łyżki łagodnego ketchupu
- 5 łyżek stołowych Ocet z polskich jabłek
- 3 łyżki sosu sojowego
- 1/2 łyżki cukru brązowego
- 1 łyżeczka Imbir mielony
- 1 łyżeczka Czosnek granulowany w torebce
- 1/2 łyżeczki Chili w torebce
- Do podania:
- Ryż jaśminowy
- 2 łyżki posiekanego szczypiorku z dymki
- 1 łyżeczka białego sezamu
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce