15
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 20
Składniki
- 225 g miechunki, dokładnie umytej i z usuniętą papierową skórką
- 3 papryczki chili serrano z usuniętymi nasionami
- 3 ząbki czosnku
- 2 łyżeczki oliwy z oliwek
- 115 g sera śmietankowego (1/2 opakowania)
- 1 szklanka postrzępionego sera queso fresco, oddzielnie
- 3 cebulki dymki, pokrojone na plasterki
- 3 łyżki grubo posiekanej świeżej kolendry
- 3 łyżki drobno posiekanych papryczek chili fresno z usuniętymi nasionami, oddzielnie
- 1/2 łyżeczki Sól morska
- 225 g średniej wielkości krewetek, obranych, odżyłowanych i drobno pokrojonych
- 1/2 szklanki szklanki drobno posiekanych migdałów Marcona, oddzielnie
- 1 łyżeczka mielonego kminu rzymskiego
- 1/2 łyżeczki Chili w torebce
- 2 opakowania (400 g każde) gotowego spodu z kruchego ciasta (4 płaty)
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce