Cielęca pieczeń z estragonem

Cielęca pieczeń z estragonem to wykwintne danie, które zaskoczy najbardziej wybrednych smakoszy. Dzięki naszemu przepisowi przygotujesz mięso pełne intensywnego aromatu estragonu, które będzie doskonałym wyborem na rodzinny obiad czy uroczystą kolację. Cielęcina w połączeniu... Cielęca pieczeń z estragonem to wykwintne danie, które zaskoczy najbardziej wybrednych smakoszy. Dzięki naszemu przepisowi przygotujesz mięso pełne intensywnego aromatu estragonu, które będzie doskonałym wyborem na rodzinny obiad czy uroczystą kolację. Cielęcina w połączeniu z tym niepopularnym w polskich domach ziołem stworzy niezapomnianą kompozycję smakową. Czytaj więcej Czytaj mniej
10
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 6-8

Składniki

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy