Przepis na wegański sernik na zimn

Przygotuj z nami pyszny wegański sernik na zimno i zobacz, jak lekkość idzie w parze z bogactwem smaków i aromatów. Kruchy słodki spód ciasta bazuje na kompozycji orzechów i daktyli, a masa to połączenie zblendowanych nerkowców i kompozycji egzotycznych, cytrusowych i korzen... Przygotuj z nami pyszny wegański sernik na zimno i zobacz, jak lekkość idzie w parze z bogactwem smaków i aromatów. Kruchy słodki spód ciasta bazuje na kompozycji orzechów i daktyli, a masa to połączenie zblendowanych nerkowców i kompozycji egzotycznych, cytrusowych i korzennych smaków. Twój nowy najlepszy przepis na wegański sernik czeka na wypróbowanie! Czytaj więcej Czytaj mniej
15MIN
Czas przygotowania
14
LICZBA SKŁADNIKÓW

Składniki

  • Spód
  • 1 szklanka migdałów
  • 1 szklanka orzechów laskowych
  • 8 daktyli
  • 2 łyżki oleju kokosowego
  • 1 łyżka lnu mielonego
  • woda
  • Masa
  • 4 szklanki nerkowców
  • 1 opakowanie Cukier Z Wanilią
  • 1 duża cytryna (sam sok)
  • 2 łyżki mleka kokosowego
  • 1 łyżeczka łyżeczka ekstraktu z wanilii
  • 1 łyżeczka Cynamon kora
  • 1/2 szklanki rodzynek
  • woda

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy