Wskazówki dotyczące użytkowania
-
Świeżo zmielony pieprz doda aromatu pikantnym potrawom.
-
Można używać w postaci ziarenek, roztarty lub mielony aby doprawić stek lub kurczaka przed grillowaniem bądź smażeniem.
-
Można natrzeć plastry łososia przed podaniem.
-
Można dodawać całe ziarenka pieprzu do bulionu, zalewy bądź marynaty.
-
Idealny do dekorowania pasztetów.
-
Można lekko podsmażyć grzyby na oliwie z oliwek i maśle, a następnie nałożyć je na ciabattę i dobrze doprawić pieprzem.
-
Aby przyrządzić tradycyjny stek z pieprzem, natrzyj dokładnie pieprzem polędwicę wołową i zostaw na 30 minut. Następnie usmaż na oliwie z oliwek i podaj z masłem czosnkowym.
Informacje żywieniowe
Więcej informacji wkrótce
KOD UPC (Sztuka)
5900084203951