Placuszki bananowe

Placuszki bananowe według Justyny Kozłowskiej to przepyszna propozycja na słodkie śniadanie lub deser. Z naszym przepisem przygotujesz miękkie, puszyste placuszki, które będą pełne smaku dojrzałych bananów. To zdrowa alternatywa dla tradycyjnych słodkości, która zachwyci zar... Placuszki bananowe według Justyny Kozłowskiej to przepyszna propozycja na słodkie śniadanie lub deser. Z naszym przepisem przygotujesz miękkie, puszyste placuszki, które będą pełne smaku dojrzałych bananów. To zdrowa alternatywa dla tradycyjnych słodkości, która zachwyci zarówno dzieci, jak i dorosłych. Szukasz więcej zdrowych przepisów? Sprawdź nasz sposób na inne desery. Czytaj więcej Czytaj mniej
5MIN
Czas przygotowania
5MIN
Czas gotowania
6
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 2

Składniki

  • 1 dojrzały banan żółty
  • 1 duży banan czerwony
  • 1 jajko
  • 3 łyżki mąki pszennej lub orkiszowej
  • duża szczypta Cynamon mielony w torebce
  • 1 łyżka oleju do smażenia

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy