15
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- 800 g antrykotu wołowego zmielonego na średnich oczkach
- 1 opakowanie Przyprawy do burgera Kamis
- 2 łyżki oleju
- 4 łyżki majonezu
- 4 łyżki Ketchup łagodny
- 4 łyżki Musztarda sarepska
- 1/2 łyżeczki Kmin rzymski mielony
- 2 łyżki soku z limonki
- 4 bułki do burgerów
- 100 g sałaty lodowej pokrojonej w paski
- 1 średni pomidor pokrojony w plastry
- 1 średnia czerwona cebula pokrojona w plastry
- 1/2 awokado pokrojone w plastry
- 2 marynowane jalapeno pokrojone w plastry
- 16 szt. nachos
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce