Przepis na wieprzowinę pieczoną i duszoną z rozmarynem

Wieprzowina pieczona i duszona z rozmarynem i czosnkiem to prawdziwe kulinarna fuzja smaków i aromatów. Tak przygotowane mięso możesz podawać na ciepło, w towarzystwie ziemniaczków i surówek, jak i na zimno — jako pyszną pieczeń kanapkową. Delikatna wieprzowina duszona w zio... Wieprzowina pieczona i duszona z rozmarynem i czosnkiem to prawdziwe kulinarna fuzja smaków i aromatów. Tak przygotowane mięso możesz podawać na ciepło, w towarzystwie ziemniaczków i surówek, jak i na zimno — jako pyszną pieczeń kanapkową. Delikatna wieprzowina duszona w ziołach i przyprawach stanie się prawdziwym hitem Twoich niedzielnych obiadów i przyjęć. Czytaj więcej Czytaj mniej
19
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 4

Składniki

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce