Pasztet w cieście francuskim to elegancka propozycja, która doda wyjątkowego charakteru każdemu posiłkowi. Nasz przepis pozwala na przygotowanie aromatycznego pasztetu otoczonego chrupiącym ciastem, które sprawia, że danie zyskuje niepowtarzalny smak i wygląd. To idealna prz...
Czytaj więcej
Czytaj mniej
14
LICZBA SKŁADNIKÓW
Składniki
- 1 kg łopatki wieprzowej
- 200 g wątróbki wieprzowej
- 200 g podgardla
- 4 jaja
- 2 cebule
- bułka kajzerka
- 200 ml mleka
- ciasto francuskie
- 3/5 Liście laurowe w torebce
- 5 Ziele angielskie w torebce
- Gałka muszkatołowa
- Sól morska
- Pieprz kolorowy
- Pieprz ziołowy w torebce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce