Wrapy z grillowanymi warzywami

25MIN
Czas przygotowania
10MIN
Czas gotowania
14
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 6

Składniki

  • 1 mała cukinia, pokrojona w plastry
  • 1 mały bakłażan, pokrojony w plastry
  • 1 czerwona cebula, pokrojona w cząstki
  • 1 mała papryka czerwona, pokrojona w cząstki
  • 1 mała żółta papryka, pokrojona w cząstki
  • 250 g boczniaków
  • 5 łyżek oliwy z oliwek
  • 2 łyżeczki Rozmaryn 10G
  • Sól, grubo mielony pieprz czarny
  • 3 łyżki Musztarda stołowa
  • 150 g sera cheddar, startego na tarce
  • 6 dużych tortilli
  • Do podania:
  • 2 łyżki grubo pokrojonej świeżej kolendry
  • 1 limonka, pokrojona w cząstki

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy