22
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- DO FORMY:
- 200 g makaronu
- 2 łyżki utartego parmezanu
- 500 g mięsa mielonego
- 1/8 litra rosołu wołowego (koncentrat)
- 1 mała cebula
- 1/8 litra białego wina wytrawego
- 1 czubata łyzka bułki tartej
- 2 łyżki masła
- 1 białko
- 2 łyżki koncentratu pomidorowego
- 2 łyżki utartego parmezanu
- 1 łyżeczka soli
- 1/2 łyżeczki Cynamon mielony w torebce
- SOS:
- 1 łyżka masła
- 3 łyżki mąki
- 2 łyżki utartego parmezanu
- 1 żółtko
- 1 łyżka śmietany
- 1 łyżeczka soli
- Pieprz biały mielony w torebce
- DO POSYPANIA:
- 3 łyżki utartego parmezanu
- 1 łyżka masła
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce