Wytrawna tarta z cebulą, boczkiem i camembertem

16
LICZBA SKŁADNIKÓW

Składniki

  • Ciasto:
  • 1 i 1/3 szklanki mąki pszennej
  • 1 żółtko
  • 100 g masła
  • 3 łyżki jogurtu naturalnego
  • 1/2 łyżeczki soli
  • Farsz:
  • 150 g boczku
  • 5-6 szalotek
  • 200 ml śmietanki 30%
  • 3 jajka
  • 2 łyżeczki Musztarda delikatesowa
  • 1 serek camembert
  • 3 łyżki startego parmezanu
  • sól, pieprz
  • 1 łyżka cukru
  • 2 łyżki masła
  • 2 łyżki oliwy

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy