25MIN
Czas przygotowania
4MIN
Czas gotowania
13
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- 1 duże, średnio dojrzałe, miękkie mango
- 1 mała czerwona cebula, drobno pokrojona w kostkę
- 1 mała papryczka chili, pokrojona w cienkie plastry
- 2 łyżki Ocet winny z białego wina
- 1 łyżka miodu
- 1 łyżka soku z limonki
- 1 łyżeczka Cebula granulowana w torebce
- 1/2 łyżeczki Imbir mielony
- 3 łyżki posiekanej kolendry
- Sól do smaku
- 1 opakowanie tofu, pokrojone w grubą kostkę
- 1 łyżka oleju
- 2 łyżki grubo posiekanych orzechów nerkowca
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce