19
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- Krok 1
- 250 g krewetek (z puszki)
- 3 łyżki keczupu
- ostrego sosu chili np. Frank’s RedHot
- 4 łyżki bitej śmietany (niesłodzonej)
- 50 g brzoskwiń, gruszek, ananasów, pieczarek i szparagów ( z puszek)
- 4 łyżki majonezu
- sok z ½ pomarańczy i ½ cytryny
- sól
- 3 łyżki koniaku
- łyżka świeżo utartego chrzanu i rozdrobnionego chutney’u z mango
- 2 łyżki soku z ananasów
- szczypta Imbir mielony
- Krok 2
- 4 łyżki majonezu
- sok z pomarańczy i cytryny
- sól
- 3 łyżki koniaku
- po łyżce świeżo utartego chrzanu i rozdrobnionego chutneyu z mango
- 2 łyżki soku z ananasów
- 1 szczypta imbiru
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce