20
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- 200 g filetów z soli lub flądry
- 50 g łososia
- 30/40 g odrobina musu z białych ryb
- 30 g świezego szpinaku (spażony)
- 20 g sok z cytryny
- 100 ml wywaru rybnego
- 50 g masła
- 1/2 kg obranych ziemniaków
- 100 ml śmietana 36%
- 2 jajka
- ser tarty ( żółty)
- 100 ml białego wytrawnego wina
- 100 ml wywaru rybnego
- Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
- Czosnek Suszony w płatkach
- Suszone Pomidory z Bazylią i Czosnkiem
- Estragon w torebce
- Gałka muszkatołowa
- Sól morska
- Pieprz biały mielony w torebce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce