16
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- 400 g filetów z łososia, ze skórą
- 1 łyżka oleju
- 2 łyżeczki Papryka słodka w torebce
- 100 g zielonej, gotowanej zielonej fasolki
- 100 g umytych liści sałaty
- 10 czarnych oliwek, przekrojonych na pół
- 100 g pomidorków cherry, przekrojonych na pół
- 250 g gotowanych młodych ziemniaków, przekrojonych na pół
- 2 jajka ugotowane na twardo, obrane i pokrojone w ćwiartki
- Do sosu sałatkowego:
- 3 łyżki oliwy z oliwek
- 1 łyżeczka Musztarda Dijon
- 1 łyżka Ocet winny z białego wina
- szczypta cukru
- Sól morska
- Pieprz czarny
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce