Brazylijski koktajl z gujawy

9
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 4

Składniki

  • Syrop Ancho-Arbol:
  • 1 szklanka cukru
  • 1 szklanka wody
  • 8 suszonych wydrążonych papryczek chili de arbol z usuniętymi nasionami
  • 1 łyżeczka Chili w torebce
  • Koktajl z gujawy:
  • 4 limonki, przekrojone wzdłuż na pół, każda połówka przekrojona na 4 cząstki, oddzielnie
  • 1 szklanka syropu Ancho-Arbol, oddzielnie
  • Lód kruszony lub w kostkach
  • 1 szklanka Cachaçy lub białego rumu, oddzielnie
  • 1 szklanka syropu z gujawy, oddzielnie

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy