30MIN
Czas przygotowania
30MIN
Czas gotowania
19
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- 30 g Musztarda delikatesowa
- 50 ml wody
- 1/2 pęczka natki piętruszki
- 2 łyżki Ocet winny z białego wina
- 2 łyżeczki miodu
- 75 ml oleju
- Placki:
- 1 kg obranych ziemniaków
- 1 cebula
- 125 g mąki pszennej
- 2 jaja
- Pieprz sól do smaku
- 1 opakowanie serka wiejskiego
- Olej do smażenia
- 2 łyżeczki Suszone pomidory z czosnkiem i bazylią
- 8 zielonych szparagów
- 1 łyżka masła
- 1 opakowanie ulubionych kiełek
- 4 rzodkiewki pokrojonych w cienkie platesterki
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce