15MIN
Czas przygotowania
15MIN
Czas gotowania
17
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 6
Składniki
- 1 mały pęczek zielonych szparagów
- 1 cukinia pokrojona w grube plastry
- 1 mały bakłażan pokrojony w grube plastry
- 1 czerwona cebula pokrojona w cząstki
- 1 czerwona papryka pokrojona w cząstki
- 1 żółta papryka pokrojona w cząstki
- 2 łyżeczki Rozmaryn 10G
- Sól, pieprz
- 4 łyżki Ocet balsamiczny
- 4 łyżki oliwy z oliwek
- Sos:
- 1 opakowanie serka śmietankowego (125 g)
- 4 łyżki Musztarda z suszonymi pomidorami
- 3 łyżki oliwy z oliwek
- 1 łyżka Papryka wędzona
- 1 łyżka Czosnek granulowany w torebce
- 1 łyżka Ocet winny z czerwonego wina
- Sól, pieprz do smaku
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce