Spring rolls z boczniakami

20MIN
Czas przygotowania
5MIN
Czas gotowania
13
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 4

Składniki

  • 250 g boczniaków pokrojonych w grube paski
  • 2 łyżki oleju
  • 250 g czerwonej kapusty pokrojonej w cienkie paski
  • 100 g marchewki pokrojonej w cienkie paski
  • 50 g pora pokrojonego w cienkie plastry
  • 4 łyżeczki Musztarda z chili
  • 2 łyżki oleju sezamowego
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 1 łyżeczka cukru
  • Sól do smaku
  • 1 ogórek pokrojony w cienkie słupki o długości ok. 6 cm
  • 1 dymka ze szczypiorem
  • 1 opakowanie papieru ryżowego

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce