PROSTE GOTOWANIE Z GLAZURAMI KAMIS!
Szukasz pomysłu na obiad? Chcesz zaskoczyć znajomych super potrawą z grilla? Z pomocą przychodzą nowe glazury Kamis! Dostępne w 3 smakach, szybkie i proste w użyciu. Bez bałaganu, bez wielu godzin spędzonych w kuchni. To tak proste, że aż głupio nie spróbować!
TAK PROSTE, ŻE AŻ GŁUPIO SIĘ CHWALIĆ
Odwiedź nasz kanał na YouTube i zobacz, jak pomożemy Ci przygotowywać szybkie i pełne smaku dania.
GOTOWE W 5 MINUT!
Wystarczy, że wymieszasz glazurę z 4 łyżkami wody i jedną łyżką oleju oraz odstawisz na 5 minut. Tak przygotowaną glazurą smarujesz upieczone wcześniej (i jeszcze gorące!) mięso lub rybę.
BEZ MARYNOWANIA
Mięsa i ryb nie musisz wcześniej marynować ani dodatkowo doprawiać. To właśnie glazura nada potrawie pełnię smaku i aromatu. Przed pieczeniem lub smażeniem możesz jedynie posolić mięso, wedle uznania.
RÓŻNORODNE ZASTOSOWANIE
GLAZURY doskonale sprawdzą się w codziennych obiadach: do kurczaka, kotletów wieprzowych, łososia czy burgerów. Pasują też do dań z grilla: żeberek, skrzydełek z kurczaka, steków czy szaszłyków. Znajdź swój ulubiony sposób i się zajadaj. Pycha!
3 DOSKONAŁE SMAKI
GLAZURY dostępne są w 3 pysznych smakach:
- Miodowo-musztardowym z chipotle – lekko pikantny przełamany słodyczą miodu,
- Smoky BBQ – dymny smak z miodową nutą,
- Orientalnym z imbirem i chili – najbardziej intensywny i pikantny z dodatkiem sezamu, który nadaje orzechowy posmak