14
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
Składniki
- 1 opakowanie (225 g) makaronu shirataki
- 1 łyżeczka Przyprawa chińska 5 smaków w torebce
- 1 łyżeczka Czosnek granulowany w torebce
- 1 łyżeczka Cebula granulowana w torebce
- 1/2 łyżeczki Pieprz kolorowy
- 2 łyżki herbaty Lapsang Souchong
- 2 łyżki sosu hoisin
- 4 szklanki wrzątku
- Do posypania:
- 2 cebulki dymki, pokrojone na cienkie plasterki
- 1/4 szklanki drobno pokrojonej czerwonej papryki
- 1/4 szklanki marchewek pokrojonych w słupki
- 1/4 szklanki drobno pokrojonych grzybów shiitake lub dzikich grzybów
- 4 gałązki świeżej kolendry
- Limonka pokrojona na ćwiartki
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce