16
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 6-8
Składniki
- Krok 1
- 1 kg schabu bez kości (jeżeli schab jest większy należy proporcjonalnie zwiększyć udział składników)
- 2 g cukru
- 50 g soli peklowej
- 3 ząbki czosnku
- 50 g soli kuchennej
- 4 ziarna Ziele angielskie w torebce
- 3 ziarna Pieprz ziarnisty w słoiczku
- 1/4 łyżeczki Pieprz czarny mielony w słoiczku
- 1 łyżka Majeranek w torebce
- 4 Liście laurowe w torebce
- 1 łyżeczka Papryka słodka w słoiczku
- Krok 2
- 1 łyżka Majeranek w torebce
- 2 g cukru
- 4 Liście laurowe w torebce
- Krok 3
- 3 ząbki czosnku
- 1 łyżeczka Papryka słodka w torebce
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce