15MIN
Czas przygotowania
10MIN
Czas gotowania
14
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 3
Składniki
- 1 opakowanie makaronu udon świeży ( 200g)
- 1 łyżka oleju sezamowego
- 1 mała czerwona cebula pokrojona w piórka
- 60 g grzybów shitake pokrojonych w paski
- 60 g marchewki pokrojonej w cienkie słupki
- 60 g białej rzodkwi pokrojonej w cienkie słupki
- 100 g kapusty pekińskiej pokrojonej w grube paski
- 50 ml sos sojowego
- 50 ml mirinu
- 1 łyżeczka octu ryżowego
- 1 ½ łyżeczki brązowego cukru
- 1 opakowanie przyprawy Kuchnia Japońska Udon 7 Smaków
- 50 g kiełki fasoli
- 2 łyżki szczypioru z dymki drobno pokrojonego
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce