Pasztet z zająca

Pasztet z zająca to wyjątkowe danie, które idealnie sprawdzi się na świątecznym stole. Nasz przepis gwarantuje soczystą, pełną smaku pieczeń, która zachwyci swoich gości. Połączenie dziczyzny z aromatycznymi przyprawami sprawia, że pasztet z zająca staje się niezastąpionym e... Pasztet z zająca to wyjątkowe danie, które idealnie sprawdzi się na świątecznym stole. Nasz przepis gwarantuje soczystą, pełną smaku pieczeń, która zachwyci swoich gości. Połączenie dziczyzny z aromatycznymi przyprawami sprawia, że pasztet z zająca staje się niezastąpionym elementem w menu na wyjątkowe okazje. Czytaj więcej Czytaj mniej
12
LICZBA SKŁADNIKÓW

Składniki

  • 1 przodek zajęczy
  • 150 g słoniny
  • 2 suche bułki
  • sól
  • 200 g wątróbki cielęcej
  • 5 plastrów słoniny do wyłożenia blachy
  • 2 jajka
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 wątróbka zajęcza
  • 2 cebule
  • Gałka muszkatołowa
  • Majeranek w torebce

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy