12
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 8
Składniki
- 2 łyżki Mieszanki przypraw Cajun
- 1 łyżka Sól czosnkowa w torebce
- 1 łyżeczka Kolendra w torebce
- 450g udek z kurczaka bez skóry i bez kości, pokrojonych w kostki wielkości 2,5 cm
- 2 łyżki oliwy z oliwek extra virgin
- 1 i 1/2 szklanki cebuli pokrojonej w kostkę wielkości 2,5 cm
- 3 szklanki wody
- 6 torebek zielonej herbaty
- 2 szklanki ryżu Arborio
- 1 i 1/2 szklanki papryki w kilku kolorach (pokrojonej w kostki 2,5 cm)
- 225 g kiełbasy andouille, pokrojonej skośnie na grube plasterki grubości niewiele ponad 1 cm
- 1 szklanki cebulki dymki pokrojonej na skos
Kluczowe produkty
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce