10MIN
Czas przygotowania
30MIN
Czas gotowania
10
LICZBA SKŁADNIKÓW
Liczba porcji: 4
4ab2af18-a5df-4bf5-ac98-d99cef593fbe
cb4afed5-5c6b-47e8-a1ea-e789e378b0c3
b6d83724-69d8-4c34-a756-44602fff2d4c
Składniki
- 2 łyżki masła klarowanego
- 500 g udek z kurczaka bez kości, ze skórą
- 3 średnie szalotki, pokrojone w cienkie plastry
- 100 ml białego wina wytrawnego
- 200 ml bulionu z kurczaka
- 200 ml śmietanki 30%
- 4 łyżeczki Musztarda amerykańska
- 2 łyżeczki Estragon w torebce
- Sól do smaku
- 2 łyżki posiekanej natki pietruszki
86facfab-70b2-4a7f-a4f3-b7afb64a767b
ba803e85-b18d-419c-be3c-cb24c81448c1
Kluczowe produkty
32047dc2-f476-460f-8162-a79b5220f1dc
de56406c-a42a-4876-9a7e-438b04f25cb1
INFORMACJE ŻYWIENIOWE
(Na porcję)Informacje o wartościach odżywczych wkrótce
602045d8-58b1-472a-be02-e262e31af212
c9bb4fbe-4d28-4d54-8b06-985a28acf6f0
ed127775-2a03-4ce0-9c6d-203b29efdfa5
e91593ea-90bc-4a18-b9b9-63e55d160ca8
f4cd857f-37bb-48d7-aba2-f340cf3fda3e