Marynata pikantna do mięs i drobiu

Na całym świecie marynowanie jest podstawowym sposobem kruszenia oraz dodawania smaku różnym rodzajom mięs. Dzięki marynatom mięsa stają się bardziej aromatyczne, miękkie i soczyste.

Marynata Pikantna...
Na całym świecie marynowanie jest podstawowym sposobem kruszenia oraz dodawania smaku różnym rodzajom mięs. Dzięki marynatom mięsa stają się bardziej aromatyczne, miękkie i soczyste.

Marynata Pikantna do mięs i drobiu jest ostra i czerwona, jak potrawy kuchni meksykańskiej dzięki zawartości chili, papryki słodkiej i pieprzu czarnego. Można ją stosować do wszystkich gatunków mięs.
Więcej Mniej

Informacje żywieniowe

Więcej informacji wkrótce

Składniki

Sól, gorczyca biała, czosnek, papryka słodka, chili, pomidor, kolendra, cukier, kwas: kwas cytrynowy; pieprz czarny, cebula, cząber, ziele angielskie.

KOD UPC (Sztuka)

5900084089012

Powiązane przepisy