Pasztet z sandacza z leśnymi grzybami

30MIN
Czas przygotowania
50MIN
Czas gotowania
9
LICZBA SKŁADNIKÓW

Liczba porcji: 6

Składniki

  • 100 g borowików ( świeżych lub mrożonych)
  • 100 g kurek ( świeżych lub mrożonych)
  • 50 ml oleju
  • 600 g filetów z sandacza bez skóry
  • 50 ml brandy
  • 2 jajka
  • 400 ml śmietany 30%
  • 3 łyżeczki Pieprz cytrynowy w torebce
  • Sól morska

INFORMACJE ŻYWIENIOWE

(Na porcję)

Informacje o wartościach odżywczych wkrótce

Powiązane przepisy

10c0f895-0ee3-4c2d-afff-1499c2b877673d0c9129-9103-4c9b-9dc6-2ee487e345e6ae470838-b639-43d5-96da-5dad9e1fc1e9