Przyprawa kuchni meksykańskiej

W Meksyku, podobnie jak w większości krajów o gorącym klimacie, potrawy są mocno przyprawiane. Dodatek przypraw spełnia tam podwójną rolę: działają one jako konserwanty, pobudzając równocześnie apetyt - słabnący w...

W Meksyku, podobnie jak w większości krajów o gorącym klimacie, potrawy są mocno przyprawiane. Dodatek przypraw spełnia tam podwójną rolę: działają one jako konserwanty, pobudzając równocześnie apetyt - słabnący w upały oraz nadają potrawie charakterystyczny smak i aromat.

Odrobinę egzotyki poczujemy w potrawach doprawionych Przyprawą kuchni meksykańskiej. Jest ona jedyną w swoim rodzaju mieszanką najbardziej popularnych, typowych dla Meksyku, przypraw. Dzięki swej oryginalnej recepturze, umożliwia przygotowanie różnorodnych dań z mięs, warzyw i ryb.

Więcej Mniej

Informacje żywieniowe

Więcej informacji wkrótce

Składniki

Sól, czosnek – 23%, oregano, bazylia, cząber, cebula, tymianek, cukier, chili.

KOD UPC (Sztuka)

5900084190015

Powiązane przepisy